Despre Expo Book Title

Expo Book Title este primul proiect autohton care îşi propune să faciliteze accesul autorilor din România ce-şi publică independent cărţile, indiferent de suport, la evenimentele importante din domeniul industriei cărţii. De asemenea, este una dintre cele mai ieftine şi eficiente metode de promovare a unei cărţi.

Pentru că avem experienţă de lucru cu autorii independenţi, ştim care sunt nevoile şi aşteptările acestora. Principiile după care ne ghidăm sunt: atractivitatea expunerii, respect pentru autorii independenţi şi cărţi, fără să facem favoritisme şi nici să discriminăm cărţile.

Nu există costuri ascunse: alegeţi serviciile pe care le doriţi, vă înscrieţi completând necesarul minim de informaţii de bază, plătiţi comanda şi ne livraţi stocul de carte la adresa indicată şi în cantitatea pe care o doriţi (până la maxim admisă). De restul ne ocupăm noi.

Stocul maxim admis este limitat de spaţiul de expunere, dar este calculat astfel încât, prin vânzarea parţială a acestuia, să acopere costurile pe care le plătiţi pentru participare. Dacă, după încheierea evenimentului, rămân cărţi nevândute, acestea vor fi expediate către dvs. prin serviciul Prioripost, contra unei taxe minime.

Prezenţa dvs. la târg nu este necesară pentru serviciile EBT (mai puţin Autographial). Noi expunem, promovăm, prezentăm şi vindem cartea la preţul pe care îl stabiliţi. Apoi vă plătim în cont veniturile obţinute, mai puţin comisionul nostru minim şi taxele către bugetul de stat.

Vă trimitem prin e-mail imagini şi momente importante de la stand, în care vom pune în valoare prezenţa cărţii dvs.